PARTYBAND MED KLASSISKE OG NYE HITS

Livemusik til fester

Er i klar til en aften med fart på?

Som liveband spiller vi naturligvis god musik. Late Late Cover spiller musik til mange slags fester. Se her vores bud på, hvad vi f.eks. spiller til.. I kan sikre underholdningen ved at booke Late Late Cover til jeres fest. Vi stiller høje krav til os selv om at kunne levere det bedste, når vi har fået æren af at spille til jeres festlige lejlighed.

Nedenfor kan i se eksempler på forskellige lejligheder, vi har gode erfaringer med at levere stærke musikoplevelser til.

 

partyband til bryllup

Bryllupper

Jeres bryllup er en helt speciel og magisk dag. Late Late Cover vil kun yde det bedste for at sikre, at jeres dag bliver fantastisk. Det er vigtigt, at I har en god dag, aften og fest. Vi har sammensat et repertoire, der bringer både de ældre og yngre på dansegulvet. Vi sørger for at oplevelsen med livemusikken er god for alle jeres gæster - og ikke mindst - men allervigtigst - jer!
Til jeres bryllup har I måske helt specielle ønsker, som I gerne vil have spillet til festen. Vi vil gerne høre, hvis i har et bestemt ønske – så kan vi tage en snak om det, så showet og oplevelsen bliver helt unik for jer.

I skal koncentrere jer om at nyde jeres specielle dag – så koncentrerer vi os om at levere et show, der sikrer, at I får den fantastiske fest, i har drømt om.
Kontakt os, så vi kan vejlede jer til at få det bedste ud af musikken til jeres store dag.

 

liveband til julefrokost og firmafest

Julefrokoster og Firmafester

Vi mener uden tvivl, at til jeres julefrokost og firmafest er musikken en grundpille for festen. Denne aften skal den musikalske underholdning sikres. Det er ikke bare musikken – men hele stemningen og oplevelsen, der skal sikres.
Late Late Cover leverer et klasse show med gang i den fra start til slut. Vi spiller til alle størrelser af fester. Vores partner har mange års erfaring og lever af at levere lyd og lys til fester, forestillinger og koncerter. Så vi kan fyre det gode show af til både store og små fester.
Med Late Late Cover sikrer I, at festen til jeres julefrokost eller firmafest bliver et hit.

 

liveband til konfirmationKonfirmation

Så skal der trædes ind i de voksnes rækker – giv det sidste ekstra til festen med et 6-mands band, der sørger for at jeres gæster fylder dansegulvet.
Late Late Cover har spillet til mange konfirmationer og sørget for en festlig stemning på denne store dag. Vi stiller op med udstyr, som er tilpasset til jeres fest, så I får den bedste oplevelse i de rammer, I afholder jeres konfirmation i.

musik til fødselsdag

Rund fødselsdag

Bandet har spillet til en række fødselsdage - både de runde og dem imellem. Book Late Late Cover og lad os stå for at sikre danseglæden til jeres fødselsdagsfest med høj energi hver gang. I kan se på vores repertoire, at musikken fyldt med hits kan passe til jeres f.eks. 30, 40 og 50 års fødselsdag.

Ring eller skriv til os og tag en uforpligtende snak om mulighederne for at få jeres gæster på dansegulvet til lige præcis jeres fest.

band til julefrokost
livemusik til julefrokost

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til bandet og vil gerne høre mere? Kontakt os uforpligtende her:

KONTAKT

Late Late Cover
Tlf: 22790932
E-mail: booking(a)latelatecover.dk

..... Og 1 – 2 – 3 – 4!