Livemusik til gode fester

OM BANDET

Late Late Cover spiller skarp dansemusik – og vi sætter en ære i at levere et show, hvor I ikke skal koncentrere jer om andet end at danse og nyde festen.
Når I booker os til at levere festmusikken til jeres fest, tager vi en snak, så vi forventningsafstemmer i fohold til det show, vi kommer med. Vi aftaler hvilket setup I ønsker, så lyden passer til omgivelserne og festen. Vi får i samarbejde musikken til at passe til jeres fest. Vores repertoire af danse- og festmusik kan I se på vores liste her - vores repertoire af dansemusik. 

Livemusik til bryllup - julefrokost - firmafester m.m.

Late Late Cover spiller og leverer livemusik til bryllupper, firmafester, julefrokoster, konfirmationer og runde fødselsdage – alle slags festlige lejligheder. Hvis I afholder festen i et intimt og hyggeligt lokale, tilpasser vi setuppet, så den gode stemning til festen fortsætter uden at blive for meget, så samtlige gæster kan nyde festen. Hvis I holder festen i større lokaler – med god plads til loftet, sætter vi op med udstyr til at spille lokalet op til fest, så i er sikre på at kunnne fyre den af. Vi kan levere lydanlæg i alle størrelser og sætte et lysshow op, så den rigtige feststemning er sikret.
Vi kan desuden sørge for hele pakken, hvis i er interesserede i det. Til festen fyrer hele bandet den af til dans. Og afsluttende kan vi lukke festen af med DJ. Hvis i er interesserede i det, så lad os endelig vide det – så kan vi sørge for den fulde festløsning til jeres fest.

Tag fat i os ved at benytte vores kontaktformular eller benyt telefonen og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for et fedt show til jeres fest.

band til julefrokost

"...fed musik! jeg havde heldigvis en tør skjorte med til festen – den måtte jeg skifte til i pausen"
Gommen til Søren og Anne-Lisbeths bryllup

LATE LATE COVER

Bandet, der kommer til jeres fest, består af et 6-mands stort orkester. Vi er seks unge mennsker, der har spillet musik hele livet og har stået på scener i forbindelse med teater og musik i mange år. Vi har mange års erfaring med at optræde og elsker at byde gæsternes til festen op til dans.

Når vi spiller til jeres fest stiller vi med to forsangere, som deler de forskellige hits, vi har på repertoiret. Christine og Morten styrer jer igennem festen og skal nok komme med en god kommentar her og der.
Musikerne bestående af Steffen, Alexander, Nicolaj og Mads slår tonen an og skaber sammen med vores forsangere en fest.

Når Late Late Cover ankommer til jeres fest stiller vi op og sikrer, at udstyret leverer den optimale lyd til festlokalet.
Vi er vant til at spille i store lokaler såvel som mindre forsamlingshuse og havetelte. Vi medbringer udstyr til jeres fest, der sikrer, at i får den fulde oplevelse.
Vi aftaler sammen, hvor længe vi spiller. Det kunne f.eks. være fra kl. 23.00 til 01.30 (to sæt á 60min). I pausen kan vi medbringe en klar spilleliste, så festen ikke dør ud i pausen.
Vi har brug for et 230V stik i nærheden af, hvor bandet skal sætte op.

Bandets medlemmer

liveband    Christine Kabling Engelsen - sang

partyband live
livemusik fest

liveband    Morten Dahl Lützhøft - sang

coverband til fester    Steffen Rosenkjær Kristiansen - klaver

liveband fest
repertoire partyband

bryllupsband     Alexander Ogdal Møller - bas

band til konfirmation    Nicolaj Dr. Drums Sejer - trommer

band til fest
Dansemusik band

    Mads Herschend - guitar

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til bandet og vil gerne høre mere? Kontakt os uforpligtende her:

KONTAKT

Late Late Cover
Tlf: 22790932
E-mail: booking(a)latelatecover.dk

..... Og 1 – 2 – 3 – 4!