UDTALELSER PÅ BANDET

Udtalelser på liveband

Late Late Cover er et coverband / partyband, der leverer det fedeste show til jeres fest.
Vi har modtaget en række tilbagemeldinger og udtalelser, fra de fester og arrangementer, vi har spillet til. En udsnit af dem kan du se her:

 

"...Tusinde tak for jeres fede show til vores bryllup i Ballerup d. 14/6. Vi havde en fantastisk dag, og den blev i den grad fulgt til dørs med jeres musik om aftenen. Vi var glade - vores gæster var glade - og alle var vi enige om, at vi fik danset for fuld fart. Tak for en super fest!"
Søren og Annes bryllup

"...Late Late Cover spillede til vores årlige sommerfest. De var super professionelle og havde styr på opsætningen, og de formåede rigtig hurtigt at få os på dansegulvet. Musikken var helt i top og fyldt med hits, der passede til os allesammen – lige fra unge til ældre. Vi sang med! Tak for en suveræn oplevelse!"
Nana – Sommerfest på DTU

"...Vi kan på det varmeste anbefale dem, når man skal holde en fest med masser af dans. Det er et band, der forstår, hvad der skal til for at skabe den rigtige fest."
Louise og Christians bryllup

"...Godt nok var det jer, der trak gennemsnitsalderen godt ned til min fødselsdag. Men i formåede sagt susme at få sat gang i festen for os voksne mennesker. Jeg har kun fået gode tilbagemeldinger fra mine gæster om en dejlig fest med dejlig musik og et band, der fyrede den af. Jeg vil hjertens gerne anbefale jer til andre, der står og efterspørger et dejligt festligt band til deres fødselsdagsfest."
Claus - 50-års fødselsdag

"...I formåede virkelig at få folk på dansegulvet. Og det var på trods af, at gæsterne var fra to forskellige nationer - Norge og Danmark. I tilføjede det ekstra til den dejlige juni-dag. Det var nogle glade og fede sange i spillede, og i formåede at skabe den fest, vi sådan havde ønsket os til vores dag - tak for det!"
Linda og Mortens bryllup

"...Late Late Cover har vi brugt flere gange til vores årlige byfest her i Helsinge. Og det fortsætter vi med. Det er dejligt, at når de unge mennesker går på scenen, kommer der en ny frisk energi i teltet. Bandet kommer til tiden hver gang og har styr på de ting, vi har aftalt – meget professionelt."
Leif – Helsinge Byfest

"...Vores datter blev meget overrasket, da hun fandt ud af, at der var et liveband til hendes fest. Den havde hun ikke lige set komme. Både os voksne og Marias venner var på dansegulvet hele aftenen, og det var skønt at se, hvordan i formåede at forene både "vores" klassiske hits og de unges musik. Det var en fornøjelse at have jer på besøg - tak for et dejligt show."
Susanne – mor til konfirmanden Maria

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til bandet og vil gerne høre mere? Kontakt os uforpligtende her:

KONTAKT

Late Late Cover
Tlf: 22790932
E-mail: booking(a)latelatecover.dk

..... Og 1 – 2 – 3 – 4!