LATE LATE COVER

VÆRD AT VIDE VED BOOKING

Der er ofte mange ting, der skal styr på, når I arrangerer jeres fest. Vi har her samlet nogle af de spørgsmål, som vi oplever er gode ting at have afklaret i forhold til livemusikken.

Når I har fundet ud af, at Late Late Cover skal spille til jeres fest, så aftaler vi sammen detaljerne for festen. Og I modtager et skriftlig grundlag for vores aftale.

 

Hvornår kommer vi til festen?
Når Late Late Cover skal spille livemusik til jeres fest, kommer vi i god tid og får sat instrumenter og lydanlæg op. Vi laver hertil en lydprøve, så vi sikrer den bedste lyd i lokalet, som I senere skal danse i. Efter at have spillet til mange fester i både store og små lokaler har vi styr på, hvordan vi løser dette. Vi sørger for udstyr, som passer til omgivelserne og det gode liveshow.
Late Late Cover kommer altid i festligt tøj, der afspejler den glade musik, vi spiller for jer.

Hvor lang tid spiller vi? 
Vi spiller normalt 2 x 60 minutter eller 2 x 45 minutter. Har I andre ønsker, så lad os snakke om det, så vi får skræddersyet showet til jer.

 

Hvor meget fylder Late Late Cover?
Vi fylder jo lidt, når vi ankommer til festen. Med trommer, bas, guitar og klaver og 6 bandmedlemmer kan vi klemme os sammen og stille op på minimum 3 x 6meter. Vi behøver ikke andet end et almindeligt 230V strømstik til vores udstyr.
Vi vil meget gerne kende til adgangsforholdene, inden vi kommer frem, så vi i forhold til tiden ved, om vi skal bære vores udstyr op på 3. sal eller bare kan sætte det ind via havedøren.

Danse gulvet
I har måske tænkt: "vi laver et dejligt stort dansegulv"
Vores erfaring er, at det oftest er en rigtig god ide at dansegulvet er mindre, end man umiddelbart lige har forestillet sig. Hvis dansegulvet bliver for stort kommer det nemt og hurtigt til at se tomt ud, hvilket som regel ikke indbyder flere af jeres gæster til at springe ud med danseskoene på. Et kompakt dansegulv er derimod indbydende og giver indtryk af, at alle andre danser - så det skal jeg da også. Afhængigt af hvor mange gæster I har til festen, kan det tit og ofte give et fedt og intimt dansegulv ved blot at flytte 2-3 borde.

Til både bryllupper, firmafester og andre fester har vi bedst erfaring med, at i placerer dansegulv og bar i samme lokale, så i på den måde samler festen og sikrer høj energi i festlokalet.

Lyd og Lys
Late Late Cover  samarbejder med en god partner, der er dygtige leverandører af lyd- og lysproduktion til koncerter, livebands, teaterforestillinger osv. Vi aftaler derfor med jer, hvilket setup i ønsker til jeres fest og kommet.
Lys er en rigtig vigtig faktor til at skabe den gode fest. Og tro os - vi ved, at for meget lys i lokalet ikke er med til at få endnu flere af jeres gæster på dansegulvet. Vi aftaler, hvad vi har med af festlys. I jeres festlokale er et par stearinlys på bordene rigeligt til at give den hyggelige stemning i samspil med festlyset på scenen.

Røb for jeres gæster, at der kommer band
Hvis I undervejs og i løbet af festen informerer jeres gæster om, at vi kommer, og at vi glæder os til at fyre den max af og holde en fed fest med dem, så er vi sikre på, at jeres gæster rent faktisk også bliver det ekstra gear mere tændte på, at svinge hofterne.
Vi anbefaler, at vi først går på med livemusikken tidligst 3-3,5 timer efter i har sat jer til bords. Så har gæsterne tid til at få snakket ordentligt med hinanden og komme i rigtig festhumør.

Hvad med efter livemusikken? 
Når Late Late Cover holder pause mellem de forskellige set, anbefaler vi, at I har gjort en spilleliste klar, så festen ikke dør, når vi går af scenen. I pausen skal der ligeledes køre musik med det samme, som sørger for, at jeres gæster er klar til at give den lige så meget gas på dansegulvet, som de gjorde i første set.

 

Hvis i er ved at arrangere en større fest, så kan vi godt levere den fulde oplevelse i form af f.eks. livemusik med hele bandet til festen og efterfølgende DJ til resten af festen.
Lad os vide jeres ønsker til dette, så kan vi sørge for det. Vi vil gerne hjælpe til, at jeres fest bliver en fantastisk oplevelse.

liveband københavn

Et par gode ting, vi gerne vil vide, når vi aftaler musikken til jeres fest, er:

I hvilken anledning afholder i festen?

Hvor mange gæster er der til festen?

Hvad er tidsplanen for jeres fest? 

Hvornår kan bandet afholde lydprøve, så i får den bedste oplevelse?

Er der DJ på inden bandet – og eller efter bandet?

Placering og plads – hvor meget plads er der til rådighed til bandet? Og er der scene? 

Belysning og dansegulv – hvordan sætter i op? 

Vi hjælper gerne med spørgsmål til processen og aftenen, så det eneste i skal koncentrere jer om er at have en fantastisk aften.

god livemusik
band konfirmation

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel til bandet og vil gerne høre mere? Kontakt os uforpligtende her:

KONTAKT

Late Late Cover
Tlf: 22790932
E-mail: booking(a)latelatecover.dk

..... Og 1 – 2 – 3 – 4!